“НЕПРЕМЕННО ПОБОЛЬШЕ ПИШИТЕ” [Рец.]: Листи Михайла та Марії Могилянських до Іллі Шрага (1907–1917 рр.): наукове видання / Упорядкування, передмова, примітки Т. П. Демченко, С. Г. Іваницької. – Чернігів: Просвіта, 2014. – 144 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
-