[Рец.]: Слободян Н.В. Сполучені Штати Америки та Російська Федерація в Перській затоці: союзники – суперники : Монографія / Наталія Володимирівна Слободян. – Київ : “Поліграфія плюс”, 2014. – 396 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
-