КАТЕРИНОСЛАВСЬКА УКРАЇНСЬКА ГУБЕРНСЬКА РАДА В РОБОТІ ГУБЕРНСЬКОГО ЗЕМСТВА ПІД ЧАС РЕВОЛЮЦІЇ 1917 РОКУ (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У представленій публікації аналізуються зміни у системі організації місцевої влади в ході революції 1917 року. Автор, вивчивши надбання радянської та сучасної історичної науки, дослідив участь Катеринославської української губернської ради в роботі губернського земського зібрання. Акцентується увага на кадровому потенціалу української фракції в земській установі, актуальних питаннях політичного та культурного розвитку України та регіону, які перебували в полі зору представників української губернської ради.