ПРАВОСЛАВНА СУБКУЛЬТУРА В УКРАЇНІ У 1941-1945 рр. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
В статті здійснено спробу проаналізувати малодосліджену проблему православної субкультури у 1941-1945 рр. Ця проблема повстала у зв’язку з суспільними трансформаціями і потребує належного дослідження, зокрема, у історичному контексті. Автор порушує питання необхідності осмислення цього важливого соціокультурного явища у історичному вимірі та значення і осмислення підвищення місця і ролі православної субкультури в період Великої Вітчизняної війни.