УКРАЇНОМОВНА ОКУПАЦІЙНА ПРЕСА ЯК ДЖЕРЕЛО З ІСТОРІЇ НАЦИСТСЬКОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ (1941–1944 рр.) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена аналізу україномовних окупаційних видань “Вісті для українських селян” та “Дніпропетровська газета”. На основі дослідження матеріалів цих видань розглянуто пропагандистську політику нацистів щодо реалізації планів експлуатації місцевого населення України. Розкривається їх основний зміст: контроль органів влади за трудовими ресурсами, податковою політикою, сільським господарством, агітаційно-пропагандистська робота, щодо вербування місцевого населення на роботу до Німеччини.