ПЕТРО СТЕБНИЦЬКИЙ: “ЛИЦАР НЕЗДОЛАННИЙ” В ІСТОРІОГРАФІЧНИХ РЕФЛЕКСІЯХ СЬОГОДЕННЯ (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
[Рец.]: Петро Стебницький в українському національному житті (до 150-річчя від дня народження) / Ін-т української археографії та джерелознавства ім. М. С. Грушевського НАН України ; Миронець Надія, Піскун Валентина, Старовойтенко Інна та ін. – К., 2013. – 249 с.