[Рец.]: Перехрест О.Г. Українське село в 1941–1945 рр.: економічне та соціальне становище / НАН України. Інститут історії України. – Черкаси: ЧНУ ім. Б.Хмельницького, 2011. – 668 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
-