Книгознавча праця Івана Кревецького (Zaporizhzhia Historical Review, 2018)
У статті відтворено провідні напрями роботи галицького історика Івана Кревецького - одного із представників Львівської історичної школи Михайла Грушевського і першого інтерпретатора державницького напрямку в українській історіографії. Детально розглянуто його багаторічну працю в Науковому товаристві імені Т. Шевченка. Досліджено діяльність вченого як директора бібліотеки Наукового товариства ім. Т. Шевченка, книгознавця і редактора, рецензента й бібліографа.