Джерельна база дослідження життя та діяльності видатного українського інженера-будівельника О .І .Неровецького (1884–1950 рр.) (Zaporizhzhia Historical Review, 2018)
У статті здійснено аналіз джерельної бази з дослідження життя та діяльності видатного українського радянського інженера-будівельника О.І. Неровецького. Визначено основні групи опублікованих та неопублікованих джерел, представлено їх стислий огляд. Акцент зроблено на аналізі архівних джерел, які стали основою дослідження і сприяли повному висвітленню життєвого шляху та творчого доробку відомого інженера.