Рецензія: Підберезних І. Сполучені Штати Америки в Південно-Східній Азії : партнерство в умовах сучасних викликів (1990 – початок 2000-х рр.) : монографія. Миколаїв : Іліон, 2018. 475 c. (Zaporizhzhia Historical Review, 2018)
-