Південна Азія кінця ХХ – початку ХХІ століття: геополітичний, безпековий, інституціональний, регіональний і політико-дипломатичний дискурси: Рецензія: Горобець І.В. Процеси формування регіональної системи безпеки в Південній Азії (початок 1990-х – середина 2010 років): Монографія. К.: Міленіум, 2017. 418 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2018)
-