Зберігаючи національну ідентичність: Рецензія: Біловус Л. І. Україномовна періодика у національно-культурному житті української діаспори США (1991-2017 рр.). Тернопіль ТНЕУ, 2017. 608 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2018)
-