ВПЛИВ НІМЕЧЧИНИ НА РЕАЛІЗАЦІЮ ПОЛІТИКИ УРЯДУ П. СКОРОПАДСЬКОГО ЩОДО КРИМУ (за німецькими документами) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
The influence of Germany on the political activity of P. Scoropadskiy’s government as for the Crimea.