ШЛЯХОВ О.Б. СУДНОВЛАСНИКИ І МОРЯКИ АЗОВО-ЧОРНОМОРСЬКОГО БАСЕЙНУ: 90-ТІ РР. ХІХ СТ. – 1914 Р.: МОНОГРАФІЯ. – ДНІПРОПЕТРОВСЬК: ВИДВО ДНІПРОПЕТРОВСЬКОГО УН-ТУ, 2003. – 366 С. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
-