ГОЛУБ А. І. “ПЕРЕДУСІМ БУТИ УКРАЇНЦЯМИ ... ” (МІЖНАРОДНА ДІЯЛЬНІСТЬ УКРАЇНСЬКОЇ СОЦІАЛ-ДЕМОКРАТИЧНОЇ РОБІТНИЧОЇ ПАРТІЇ У ПЕРШІЙ ПОЛОВИНІ ХХ СТОЛІТТЯ): НАУКОВА МОНОГРАФІЯ. – ДНІПРОПЕТРОВСЬК, 2003. – 352 С. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
-