ПАМ’ЯТКООХОРОННИЙ РУХ ДРУГОЇ ПОЛОВИНИ ХХ СТОЛІТТЯ ЧЕРЕЗ ПРИЗМУ ДІЯЛЬНОСТІ МИСТЕЦТВОЗНАВЦІВ ЛЬВОВА (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Висвітлено вклад мистецтвознавців Львова в охорону та збереження пам’яток історії і культури. Зокрема, проаналізовано їхню діяльність по виявленню, збереженню, реставрації і популяризації пам’яток мистецтва в рамках роботи Львівського відділення Українського товариства охорони пам’яток