Журнал «На казачьем посту» як джерело з вивчення козацького колабораціонізму в роки Другої світової війни (Zaporizhzhia Historical Review, 2018)
Стаття присвячена аналізу російськомовної козацької газети «На казачьем посту» як унікального джерела з вивчення козацького колабораціонізму в роки Другої світової війни. На основі матеріалів цього видання здійснено комплексне дослідження часопису, з’ясовано класифікацію, спрямованість, особливості та змістовний компонент уміщених матеріалів, шляхом джерелознавчого аналізу визначено їхні інформативні можливості.