Вплив Першої світової війни на повсякденне життя правобережних міст: [Рец.]: Герасимов Т.Ю. Міста Правобережної України і Перша світова війна: повсякденна історія: монографія / Т.Ю. Герасимов. – Вінниця : ТОВ «Меркьюрі-Поділля», 2017. – 436 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2018)
-