Видавнича діяльність Української вільної академії наук у Німеччині в 1945-1952 рр. (Zaporizhzhia Historical Review, 2018)
У статті йдеться про один із пріоритетних напрямів діяльності Української вільної академії наук у Німеччині в 1945-1952 рр. – видавничу справу. Висвітлено причини та умови появи найважливіших видань, нереалізованих проектів, проаналізовано історичні дослідження. Серед видань Академії – монографія Бориса Крупницького «Гетьман Данило Апостол», збірники праць «Шевченко і його доба», «Українські бібліологічні вісті», книжкові серії «Трипільська культура на Україні», «Slavistica», періодики та інші.