Світленко С.І. Суспільний рух на Катеринославщині у 50-80-х роках ХІХ століття: Монографія. – Дніпропетровськ: Вид-во Дніпропетровського національного університету, 2006. – 268 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
-