Другий Всеукраїнський Православний Церковний Собор УАПЦ. 17–30 жовтня 1927 року. Документи і матеріали (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
НАН України: Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С. Грушевського; Інститут історії України. Центр культурологічних студій / Ред. кол.: В.А. Смолій (співголова), П.С. Сохань (співголова), С.І. Білокінь, В.М. Даниленко, С.А. Кокін, О.О. Маврін (відповідальний секретар), Н.В. Маковська, Н.І. Миронець, І.М. Преловська. Упоряд.: С.І. Білокінь, І.М. Преловська, І.М. Старовойтенко. Наук. ред.: П.М. Бондарчук, А.М. Киридон. – К., 2007. – 699 с.