Шляхи православ'я на Буковині (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Чучко М. К. "И възят бога на помощь": соціально-релігійний чинник в житті православного населення північних волостей Молдавського Воєводства та Австрійської Буковини (епоха пізнього середньовіччя та нового часу). - Чернівці: Книги-ХХІ, 2008. - 368 с.