Групи державних селян Південної України в першій половині XIX ст. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статі автор розглядає соціальні групи, що складали категорію державних селян Південної України в першій половині ХІХ ст. Дослідниця звертає увагу на історичне походження, особливості правового становища, землеволодіння та землекористування різних груп державних селян.