Ідея національної школи у творчості В. О. Біднова (1874-1935). (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У дослідженні проаналізовані ідеї відомого діяча української культури і освіти В. О. Біднова щодо організації національної школи в Україні, показано значення національного виховання для реалізації української аціональної ідеї. Показано, що педагогічні ідеї В. Біднова зберігають свою актуальність і в сучасних умовах.