Діяльність Аркадія Жуковського в українському студентському товаристві національного солідаризму “Зарево”. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена характеристиці роботи відомого українського вченого Аркадія Жуковського в Українському студентському товаристві національного солідаризму “Зарево”. У цій статті автор аналізує проблеми створення та функціонування студентського товариства і його основні досягнення. Автор звертає увагу на видавничу діяльність товариства, а також показує вплив товариства на подальшу діяльність А. Жуковського та на формування його наукових зацікавлень.