Поширення ідеї “канонічної” автокефалії в українському православ’ї (1922-1925 рр.) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Розкрито шлях боротьби українського духовенства за автокефалію православної церкви. З’ясовано сили протидії, позицію Патріарха Тихона та радянської влади щодо цього питання, простежено ставлення до автокефалії на місцях.