Політична система УСРР 1920–1930-х рр.: взаємодія та ієрархія елементів. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті розглядається архітектоніка політичної системи радянської України в 20–30-ті рр. XX ст. Досліджується місце в ієрархії й взаємодія рад різних рівнів, Політбюро, органів держбезпеки й примуса. Акцентується, що політична система УСРР форомувалась як віддзеркалення політичної системи РСФСР і суперечила задекларованим положенням республіканських Конституцій.