Протестантські конфесії на Півдні України: організаційні форми та динаміка розвитку (1943-1964 рр.) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті проаналізовано специфіку організаційних форм, динаміку розвитку та кількісний склад протестантських конфесій на території Південної України у 40–60-х рр. ХХ ст. Розкрито залежність розвитку конфесій від державної антирелігійної політики.