Дмитро Донцов в історії закордонних формацій ОУН (1945–1954 рр.) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Як у міжвоєнний період ОУН, так і в післявоєнній еміграції її Закордонні Частини зазнали формотворчого ідеологічного впливу Д. Донцова. У свою чергу пізніше, трансформувавшись в цілісну ОУНр та перенісши свою політичну діяльність в Україну, ця націоналістична структура об’єктивно сприяла відродженню “доби Донцова” в Україні. А тому дослідження впливу Д. Донцова на становлення ЗЧ ОУН і становить зміст цієї статті.