Представницькі органи влади в Україні у період “відлиги” (1956-1964). (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Статтю присвячено спробам демократизації представницьких органів влади УРСР протягом 1953- 1964 рр. Доведено, що хоча формально проводилась лінія на підвищення у суспільному житті ролі Рад усіх рівнів, громадських організацій і самодіяльних формувань, та насправді у кожній важливій справі все вирішував апарат партійних органів. Усім же народним обранцям залишалося лише формально ухвалювати будь-які їхні рішення, а найбільш достойним серед них – ще прикрашати собою президії різних урочистих зборів і форумів.