Характер взаємодії гілок влади в Україні у 1994-1998 рр. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті аналізується комплекс проблем взаємодії гілок влади в Україні під час президентства Л.Кучми. Питання дострокових президентських та парламентських виборів 1994 р. постало в складних соціальноекономічних і політичних умовах. Конфлікти між гілками влади підірвали до неї довіру у населення. 1994- 1998 рр. є важливим етапом у справі формування законодавчої бази щодо регулювання відносин між гілками державної влади.