Роль православних газет і журналів в міжконфесійних відносинах за часів незалежності України. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
На основі вивчення православної періодики доби державної незалежності України виявляються особливості становлення і діяльності традиційних українських конфесій на фоні складних суспільно-політичних процесів. Розглядаються основні тенденції розвитку міжрелігійних протистоянь і конфліктів та їх вплив на міжконфесійні стосунки. Висвітлюється роль православної преси як вагомого фактора у стабілізації релігійної ситуації, досягненні міжконфесійного порозуміння у церковній спільноті та консолідації українського суспільства.