Королівський двір в ранньотюдорівській Англії як засіб репрезентації влади. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена аналізу історії Королівського двору в Англії раннього нового часу. Автор представив зміни ролі королівської влади, її персоніфікацію в епоху ранніх Тюдорів. Королівський двір епохи Генріха VІІ й Генріха VІІІ характеризується як особливий інститут влади. Королівський двір стає центром політичного й культурного життя в Англії першої половини XVІ століття. Автор дійшов висновку, що Королівський двір у Тюдорівській Англії стає інститутом, що формує певний імідж королівської влади в Європі.