Інформаційна війна Німеччини та СРСР за вплив на окупованих територіях у 1941-1944 рр. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Автор розглядає інформаційну боротьбу між німецьким та радянським керівництвом під час Другої світової війни. Обґрунтовується висновок, що на початковому етапі війни значна частина населення не могла чітко визначитись, кого підтримувати і проти кого боротися, але врешті-решт, відсутність логіки та послідовності в діях окупаційної влади привелb до того, що переважна більшість населення України прийняла цю війну як Вітчизняну.