Етичні засади зовнішньої політики урядів Тоні Блера. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття досліджує етичні засади зовнішньої політики Тоні Блера. Моралізм є важливою складовою ідеології “третього шляху” нових лейбористів, а також особистих переконань їхнього лідера. Моралізм мав безпосередній вплив на інтервенціонізм, боротьбу з міжнародним тероризмом та рішення взяти участь у війні в Іраку.