Український визвольний рух на Наддніпрянщині у 1920-1955 роках: історіографія проблеми. (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
У статті проаналізовано ступінь вивчення історії українського визвольного руху на Наддніпрянській Україні у 1920-1955 роках. Наголошено на тому, що попри надбання вітчизняних та закордонних дослідників, проблема діяльності УВО, ОУН та УПА на Наддніпрянщині залишається малодослідженою.