[Рец.]: Звагельський В. Б. Історична географія Лівобережної України доби середньовіччя (в контексті досліджень “Слова о полку Ігоревім”). – Київ-Суми: Вид-во СУМДУ, 2010. – 236 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2026)
-