Сучасний вимір суспільствознавчої освіти – розвиток критичного мислення [Рец.]: Терно С. О. Критичне мислення – сучасний вимір суспільствознавчої освіти. – Запоріжжя: Просвіта, 2009. – 274 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2026)
-