[Рец.]: Орлянський В.С., Тедеєв О.С. Місцеві органи управління в період окупації на Запоріжжі (1941-1943 рр.). – К.: Центр навчальної літератури, 2010. – 332 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2026)
-