Дослідження з історії польської історіографії. [Рец.]: Сінкевич Є.Г. Краківська історична школа в польській історіографії: Монографія. – Миколаїв: Вид-во ЧДУ ім. Петра Могили, 2010. – 332 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2026)
-