[РЕЦ.]: Іваницька С. Г. Українська ліберально-демократична партійна еліта: «колективний портрет» (кінець ХІХ – початок ХХ ст.). – Запоріжжя: Просвіта, 2011. – 452 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2026)
-