[РЕЦ.]: Кочергін І. О. Земське самоврядування катеринославщини (персонологічний вимір): монографія. – Дніпропетровськ: Герда, 2011. – 216 С. – (Серія «DNIPROVIANA»). (Zaporizhzhia Historical Review, 2026)
-