Радянська влада та її функціонери під мікроскопом історика [РЕЦ.]: Фролов М. О. Політична система та номенклатурна еліта Радянської України 1920-х – 1930-х рр.: особливості та механізми формування і функціонування. – Запоріжжя: Просвіта, 2011. – 828 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2026)
-