Новий підхід до всесвітньої історії [РЕЦ.]: Космина В. Г. Проблеми методології цивілізаційного аналізу історичного процесу. – Запоріжжя: Запорізький національний університет, 2011. – 310 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2026)
-