Критичне мислення на уроках історії в старшій школі [РЕЦ.]: Терно С. О. Розвиток критичного мислення старшокласників у процесі навчання історії. – Запоріжжя: Запорізький національний університет, 2011. – 275 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2026)
-