Олександр Якович Кониський в епістолярному спілкуванні (1893-1900 роки) [Рец.]: Листи Олександра Кониського до Іллі Шрага : Наукове видання / Упорядкування, передмова, примітки Т.П. Демченко, О.О. Мисюри. – Чернігів : Просвіта, 2011. – 210 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2026)
-