[Рец.]: Яшин В. О. Традиціоналізм і модернізація. Єврейське населення Катеринославщини й Херсонщини в соціально-культурних та економічних процесах другої половини ХІХ століття: монографія / Вадим Олександрович Яшин; за заг. ред. проф. С. І. Світленка; КПІ ДВНЗ "КНУ". – Кривий Ріг : Вид. Р.А. Козлов, 2013. – 280 с. (Zaporizhzhia Historical Review, 2026)
-