Його поклик – Історія (до 60-річчя професора Сергія Романовича Ляха) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Висвітлено творчий шлях і здобутки визначного історика, доктора історичних наук, професора, завідувача кафедри історії України Запорізького національного університету Сергія Романовича Ляха. Показано проблематику і характер його наукових досліджень, внесок у організацію навчального процесу історичного факультету в умовах трансформації освітньої системи незалежності України.