ІСТОРІЯ СТАНОВЛЕННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО УСТРОЮ КАТЕРИНОСЛАВСЬКОЇ ГУБЕРНІЇ (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Стаття присвячена історії формування територіального поділу Катеринославської губернії протягом ХІХ ст. Доведено, що територіальна політика російського уряду засновувалась переважно на історичному та географічному факторах.