ФОРМУВАННЯ ПРЕДСТАВНИЦЬКОЇ СТРУКТУРИ УКРАЇНСЬКОЇ КООПЕРАЦІЇ (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.) (Zaporizhzhia Historical Review, 2021)
Розглядається процес створення вертикалі представництва інтересів української кооперації у другій половині ХІХ – на початку ХХ ст., труднощі та перепони на цьому шляху; охарактеризовано найголовніші питання, порушені на кооперативних з’їздах різного масштабу та їх результати.